THCA

Vital By Nature
Ga naar de inhoud

THCA

Vital By Nature
Gepubliceerd in Natuurlijke medicatie · 19 september 2023
Tags: thca
THCa (Tetrahydrocannabinolzuur) is een cannabinoïdeverbinding die voorkomt in cannabisplanten. In tegenstelling tot het bekende derivaat THC (Tetrahydrocannabinol), veroorzaakt THCa geen psychoactieve effecten wanneer het in ruwe vorm wordt geconsumeerd.

Wat de gezondheidsvoordelen betreft, bevindt het onderzoek naar THCa zich nog in de beginfase, en veel van het bewijsmateriaal is anekdotisch. Sommige onderzoeken suggereren echter dat THCa potentiële therapeutische eigenschappen kan hebben, waaronder: Ontstekingsremmende effecten: Er wordt aangenomen dat THCa ontstekingsremmende eigenschappen heeft, wat gunstig kan zijn bij aandoeningen zoals artritis en bepaalde auto-immuunziekten. Neuroprotectieve eigenschappen: THCa is veelbelovend gebleken bij het beschermen van hersencellen tegen oxidatieve stress, wat gevolgen zou kunnen hebben voor de behandeling van neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Misselijkheid en braken: Sommige mensen beweren dat THCa misselijkheid en braken kan helpen verminderen, waardoor het mogelijk nuttig is voor mensen die chemotherapie ondergaan of maag-darmproblemen ervaren. Spierontspanning en pijnverlichting:
THCa kan spierontspannende en pijnstillende eigenschappen hebben, hoewel er meer onderzoek nodig is om deze effecten te bevestigen. Het is belangrijk op te merken dat het onderzoek naar THCa nog gaande is en dat er meer wetenschappelijke studies nodig zijn om de therapeutische waarde en het veiligheidsprofiel ervan vast te stellen. Zoals bij elke stof wordt aanbevolen een arts te raadplegen voordat u THCa voor specifieke gezondheidsdoeleinden gebruikt.Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0
Over ons
Wij selecteren met zorg mooie en gezonde producten
EXTRAS

Over ons
Shop

OPENINGS TIJDEN

U kunt bij ons 24/7  bestellingen plaatsen
Wij proberen uw bestelling z.s.m. te versturen
Vital By Nature
Terug naar de inhoud