Groenlip mossel - Vital By Nature

Vital By Nature
Ga naar de inhoud

Groenlip mossel

Kruiden
Gezondheidsvoordelen

Nieuw-Zeeland Green Health Gevriesdroogd (gestabiliseerd) Groenlipmosselpoeder  Ondersteunt bindweefsel en gewrichtsfuncties Herbouwt gewrichtsvloeistof in gewrichten, ligamenten en pezen Rijk aan Glycosaminoglycanen (GAG's) essentiële vetzuren Ontstekingsremmende activiteit getest/geverifieerd door University of Otago Groenlipmossel is een rijke bron van alle belangrijke klassen van Glycosaminoglycanen GAGS, die hoofdbestanddelen zijn van kraakbeen en de synoviale vloeistof die in het gewricht wordt aangetroffen.

Deze GAGS bieden flexibiliteit, elasticiteit en treksterkte aan het gewrichtskraakbeen. De ernst van artritis houdt rechtstreeks verband met het verlies van GAGS-inhoud met het gewricht en het omliggende kraakbeen.  Als bron van GAGS kan Groenlipmossel chondrocyten voorzien van chondroïtinesulfaat en essentiële vetzuren die essentieel zijn voor het omkeren van het artritisproces.
GAGS kan ook een sterke ontstekingsremmende werking uitoefenen op het bindweefsel.  Groenlipmossel is het complete gewrichtsverzorgingsproduct omdat het goed uitgebalanceerd is met chondroïtinesulfaten 4 en 6, gechelateerde mineralen, Glycosaminoglycan GAGS, aminozuren en essentiële vetzuren die samen een synergetisch effect geven dat gezond kraakbeen bevordert en schokabsorberende eigenschappen geeft aan het gewricht.

Verwerking van groenlipmossel

"Alleen de Groenlipmossel van de hoogste kwaliteit worden geselecteerd voor de productie van Groenlipmossel"  Groenlipmossel is afgeleid van de Nieuw-Zeelandse inheemse schelpdiersoort Perna canaliculus. Deze unieke soort zorgt ervoor dat Groenlipmossel de hoogste natuurlijke niveaus van glycosaminoglycanen en omega-3-vetzuren bevat die ontstekingsremmende activiteit bevorderen.

Groenlipmosselen zijn alleen afkomstig van door de EU/USFDA goedgekeurde teeltgebieden in de Marlborough Sounds (top van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland). Voorafgaand aan het oogsten inspecteren onze goedgekeurde leveranciers de kwaliteit van de rode lipmossel volledig en zorgen ervoor dat alleen de hoogste kwaliteit groenlipmossel worden geselecteerd en geoogst. Deze strikte controlemaatregelen garanderen dat onze levende mosselen het hoogste gehalte aan Glycosaminoglycanen GAG en Omega-3-vetzuur bevatten.  Vriesdrogende Groenlipmossel  Groenlipmosselen worden gevriesdroogd bij gecontroleerde lage temperaturen, wat resulteert in een hoge ontstekingsremmende werking  Groenlipmosselen worden gedroogd door geautomatiseerde vriesdroogunits.

Tijdens het hele vriesdroogproces worden lage temperatuurregelingen bereikt, waardoor de componenten van de Groenlipmossel op een hoog niveau worden gehouden.  Groenlipmossel is gestabiliseerd met een unieke anti-oxidant die zorgt voor maximale ontstekingsremmende activiteit gedurende lange periodes.  Voordelen van het gebruik van Groenlipmossel-capsules bevatten een hoge natuurlijke ontstekingsremmende werking.   Bevat een rijke bron van aminozuren, eiwitmineralen en alle belangrijke klassen van glycosaminoglycanen (GAG's), inclusief chondroïtine 4 en 6 sulfaten. GAG's vormen de kern van bindweefsel. Rijk aan omega-3-vetzuren en bioactieve eiwitten die de bot- en gewrichtsstructuren helpen ondersteunen. Bevordert de regeneratie en genezing van artritische en gewonde gewrichten bij zowel dieren als mensen. Bevat essentiële bouwstenen die nodig zijn om gewrichtsvloeistof in gewrichten, gewrichtsbanden en pezen weer op te bouwen.
Over ons
Wij selecteren met zorg mooie en gezonde producten
OPENINGS TIJDEN

U kunt bij ons 24/7  bestellingen plaatsen
Wij proberen uw bestelling z.s.m. te versturen
Vital By Nature
Terug naar de inhoud